FIFA-assistent Kim Thomas Haglund på besøk

Med seg i bagasjen til Fredrikstad dommerlaug hadde Kim Thomas Haglund med seg kilovis med internasjonal erfaring. Målet for kvelden var å inspirere.

– Det finnes muligheter for alle hvis man vil, startet han sitt foredrag til de fremmøtte.

Unne hverandre suksess


Bosatt i Rakkestad, fotballdommer for Navestad og på reisefot flere ganger i måneden for å dømme internasjonale fotballkamper sammen med sitt team ledet av hoveddommer Svein Oddvar Moen.

— Det er ikke mulig for meg å angre på det jeg har opplevd til nå. Vi er et flott team som reiser rundt overalt for å dømme, sier han til forsamlingen.

Haglund er assistentdommer og har dømt lag som Chelsea, Barcelona og Arsenal. Sammen med sitt faste team har de dømt over 90 internasjonale kamper, hvorav 26 av de er fra den jeveste Champions League.

—  For å kunne nå langt som dommer må man virkelig unne hverandre suksess og mene det man sier. Jeg får frysninger her jeg står av å tenke på rammene rundt de største arenaene rundt om i Europa, sier Kim Thomas Haglund.

Sommeren 2014 var Kim Thomas Haglund og hoveddommer Svein Oddvar Moen med som såkalt «support duo» til VM i Brasil. De var da resverver i tilfelle noe skjedde med de oppsatte dommerne.

Stor inspirasjon


Leder i Fredrikstad dommerlaug, Ole Valen er strålende fornøyd med FIFA-assistenten som motivasjonspåfyll.

— Det er en stor inspirasjon for oss andre. Det å se at det er mulig å lykkes og at det Kim Thomas har opplevd kan skje med oss her i Østfold. Uavhengig av alder, synes jeg dette var noe å høre på for enhver, sier Valen til Demokraten.

2 thoughts on “FIFA-assistent Kim Thomas Haglund på besøk

  1. sklep online says:

    Wow, fantastic weblog format! How long have
    you ever been running a blog for? you made running a blog glance easy.

    The overall look of your site is magnificent, let alone the content!
    You can see similar here ecommerce

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *